HET GEZICHT ACHTER TOPLOXX

Hoi, ik ben Lincey! Sinds 2009 ben ik hairextensionstyliste. Sommige zullen mij al kennen als het gezicht van Prohairextensions. Deze zaak baad ik al meer dan 15 jaar uit met ongelofelijk veel passie én liefde voor het vak.

Door jaren actief te zijn in de hairextensions sector kwam ik met verschillende merken in aanraking. Met Toploxx heb ik dé perfecte hairextensions gevonden en dit wil ik nu graag delen met derest van de kapperswereld.

Ik kijk er naar uit om samen te werken met professionals die streven naar het leveren van de beste hairextensions aan hun klanten.

WAAROM KIEZEN VOOR TOPLOXX ALS LEVERANCIER?

TOPLOXX is een sterk groeiend bedrijf en wil steeds investeren in groei. Wij willen onze klanten niet alleen topservice bieden, maar ook meebouwen aan de toekomst van hun salon.

Onze hairextensions zijn Human hair van superieure kwaliteit dat vol is tot aan de punten. De Remy hair haarschubben lopen allemaal in dezelfde richting, zijn voelbaar zacht en zichtbaar glanzend. Zowel de techniek als de hechtingen worden eerst nauw opgevolgd en gecontroleerd. Ze hebben een uitermate draagcomfort voor de klanten.

FOR MORE INSPIRATION