Klaar om te investeren in jouw salon?

Breid je carrière uit als hairextensions specialist! De trainingen worden gegeven door Lincey, de eigenares van Toploxx Hairextensions die al meer dan 15 jaar actief in de hairextensions sector.
Deze intensieve trainingen van 1 tot 2 dagen worden gegeven in groepen van 2 personen of 1 op 1 privétraining voor zowel beginners als gevorderden.

Na het volgen van deze training zal je een volwaardige set keratine hairextensions kunnen plaatsen! Je kan meteen de volgende dag de behandelingen aanbieden aan jouw klanten.

Toploxx Trainings

Breid je carrière uit als hairextensions specialist! De trainingen worden gegeven door Lincey, de eigenares van Toploxx Hairextensions die al jaren actief in de hairextensions sector. Deze intensieve trainingen van 1 tot 2 dagen worden gegeven in groepen van 2 personen of 1 op 1 privétraining. Voor zowel beginners als gevorderden.

Na het volgen van deze training zal je een volwaardige set keratine hairextensions kunnen plaatsen! Je kan meteen de volgende dag de behandelingen aanbieden aan jouw klanten.

Meet the trainer

Hoi, ik ben Lincey!

Sinds 2009 ben ik hairextensionstyliste. Sommige zullen mij al kennen als het gezicht van Prohairextensions. Deze zaak baad ik al meer dan 15 jaar uit met ongelofelijk veel passie én liefde voor het vak.

Door jaren actief te zijn in de hairextensions sector kwam ik met verschillende merken in aanraking. Met Toploxx heb ik dé perfecte hairextensions gevonden en dit wil ik nu graag delen met derest van de kapperswereld.

Ik kijk er naar uit om samen te werken met professionals die streven naar het leveren van de beste hairextensions aan hun klanten.

Meest gestelde vragen

Moet ik kapper zijn om de opleiding te kunnen volgen?

Onze cursussen zijn exclusief voor kappers of wanneer je over voldoende kapperservaring beschikt. Dit om ons tijdens de cursus volledig te kunnen focussen op het plaatsen van de hairextensions

Moet ik een BTW nummer hebben om de cursus te kunnen volgen?

Je kan de cursus ook zo aankopen, maar je zal geen BTW terugtrekken.

Ik heb al het materiaal al om te starten, Krijg ik dit dan ook nog als bonus?

Al onze bonussen zijn GRATIS en als extra bonus inbegrepen in de Silver en Gold Academy, je leert zo ook onze materialen kennen.

Wie geeft de training?

De Academy wordt gegeven door Lincey, de eigenares van Prohairextensions en Toploxx Hairextensions die al jaren actief in de hairextensions sector. Wil je graag meer weten over Lincey? Klik dan hier.

Wat is het verschil tussen Perfection en de Master training?

De Perfection traning is een één dag cursus en dient als opfriscursus en/of specialisatiecursus.
De Master training is een twee daagse training voor kappers die nog geen ervaring hebben met het plaatsen van keratine hairextensions of kappers met ervaring met het plaatsen van keratine hairextensions maar die extra tijd wensen om hun ervaring op te frissen.

Wat houd het starterskit in? Krijg je dit ook bij de Perfection training?

Het starterskit voorziet je van alle materialen die je nodig hebt om te starten met het plaatsen van keratine hairextensions, je kan hierdoor onmiddellijk na de cursus aan de slag. Deze bonus krijg je niet bij de Bronze Academy. (1 dag cursus)

Met hoeveel trainees volgen we de training?

Maximum 2 cursisten tegelijk. Op die manier wordt iedereen zeer nauwkeurig bijgestaan!

Ik heb het voorschot betaald, hoe verloopt de verdere betaling?

Je ontvangt de factuur van het resterend bedrag 1 maand op voorhand en moet ten laatste 14 dagen vooraf de cursus betaalt worden.

Voorzie ik zelf een model?

Je brengt je eigen model mee naar de cursus.

Moet mijn model kort of lang haar hebben en welke haarkleur?

We raden aan een model te zoeken met halflang haar zonder rood, koper of fantasietinten als haarkleur.

Zijn de hairextensions die geplaatst worden tijdens de training inbegrepen?

Je krijgt alle hairextensions GRATIS ter beschikking. Zowel voor op het oefenhoofd als het model. Wij adviseren om de hairextensions door te rekenen aan het model aan een promo prijs, zo verdien je al snel een groot deel van je investering terug.

Krijg ik het theorieboek mee naar huis?

Bij de Perfection en Master training krijg je dit waardevol theorieboek mee naar huis.

Voorzie ik zelf lunch?

Tijdens de cursus wordt er lunch voorzien voor jou.

Klaar om jouw salon naar een hoger niveau te tillen?

Als hairextensionspecialist heb je de mogelijkheid om niet alleen in een product te investeren, maar ook jouw salon naar een hoger niveau tillen. Ben je hier klaar voor? Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek ons trainingsaanbod om een hairextensionspecialist te worden

bekijk master training